• 2 uur gratis parkeren

  • Ruime openingstijden

  • Gelegen in het winkelcentrum Midas

Volg ons op:

  • Facebook Albert Heijn Asten
  • Facebook Albert Heijn Asten

Werken bij

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en het ze naar de zin te maken? Houd je van een werkomgeving die iedere dag anders is en waar steeds iets nieuws gebeurt? Ben jij op zoek naar collega’s om mee samen te werken waarmee je dezelfde passie deelt? Dan is het werken bij Albert Heijn Asten misschien iets voor jou!

De supermarkt is een unieke omgeving om in te werken. Doordat jouw werk gericht is op klanten is het afwisselend, geen dag is hetzelfde. We hebben ruime openingstijden en flexibele werktijden. Daarom werk je in een groot team van collega’s waarin samenwerken belangrijk is. Als jij een flexibele instelling hebt betekent dit dat je jouw werk- en privétijd samen met ons prima op elkaar af kunt stemmen.

Wij zorgen voor een plezierige werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en jezelf kunt ontwikkelen. Wij geloven erin dat wanneer jij met plezier kunt werken, jij bijzonder kunt zijn voor onze klanten.

Wil je graag werken bij Albert Heijn Asten? Stuur dan een e-mail naar info@ah-asten.nl of neem contact op met supermarktmanager: Luc Verberne Tel: 0493-696633 en vraag naar de huidige vacatures.

Openstaande vacature(s):

Interesse? Stuur je motivatie en cv met foto naar luc.verberne@ah.nl.